Szerző

AHL nevezés

2016, Júl 11 - 21:35 in Bajnokság, NHL 16, PS4

ahl2

Sziasztok!Az NHL 17 érkezéséig még van szűk 2 hónapunk és bár mostanában nagyon lankad a harci kedv azért mindig vannak itt olyanok akik szeretnek/szeretnének játszani.Megfelelő számú és komoly szándékú nevező esetén elindítom az AHL bajnokságot,egyelőre pár napig igényfelmérés szintjén lehet jelentkezni kommentben hogy ki az aki indulna és komolyan is tolná.30 csapat van,szinte egyszintűek mint az NHL-ben szóval hajrá,jelentkezzetek minél többen!

AHL nevezés bejegyzéshez 15 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Este kiírom a draftot akkor srácok 🙂 Nem lesz draft sorrend,tehát aki beírja a választott csapatot az egyben le is foglalja azt magának.Az AHL is Eastern/Western konferenciákra oszlik,így annyi megkötés van hogy felváltva kell majd választani ezekből.Tehát ha az első draftoló az Eastern-ből választott csapatot akkor a következő csak a Westernből választhat.Utolsóként én fogok majd választani csapatot.2×5 fős csoport lesz tehát és ezekből az első illetve a második helyezett jut majd a PO-ba,ami ugye így elég rövidke lesz 🙂

 2. ez az Tufa yeees 🙂
  PROSIT

 3. Szevasztok! Na visszatértem. Jelenleg 9 nevezőnél tartunk, még 1 játékos kellene hogy lehessen két, 5 fős csoportot alkotni és akkor elindítom a draftot.

 4. Rossz helyre kezdtem el írni, így már nem tudok törölni. 🙂

  Az lenne a kérdésem, hogy egyből átálltok az új részre majd?

 5. Gyarapodunk!
  Köszi mindenkinek 🙂
  PROSIT

 6. VK 🙂 Indulok!

 7. Ragodtam rajta es jövök. Lujo első bajnoksaga itt, legyünk minel tobben akkor.

 8. Ha lesz bajnokság akkor az Utica Comets és én jönnénk. 🙂

 9. szeretnék indulni

 10. Indulok!

 11. Neveznék!

 12. nevezek 🙂

 13. Hajrá 🙂